Hitta butik

JKE åbner i Københavni nyindrettet køkkenbutik

JKE på Gl. Kongevej genåbner den 5. juli efter, at køkkenbutikken har fået en total ombygning, så der er masser af inspiration at hente til et nyt snedkerkøkken eller bad.

 

26-06-2018

Håndværkerne knokler i disse dage med indretning af nye køkkener, lys og maling. Nyt facadeskilt er også ved at blive monteret. Nicolaj Kusk og Morten Behnk er forhandlerne bag JKE køkkenbutikken på Gl. Kongevej, og de glæder sig til at byde kunderne velkommen, når butikken åbner igen den 5. juli efter flere måneders total ombygning.

”Vi åbner en af Danmarks flotteste køkkenbutikker på Gl. Kongevej. Her kan kunderne se de nyeste tendenser inden for køkkenindretning i nordisk stil og få masser af inspiration til at skifte køkkenet ud,” siger Nicolaj Kusk og Morten Behnk, der tilsammen har mere end 10 års erfaring i køkkenbranchen og er vant til både at indrette køkkener til private og køkkener til store byggerier.

Faktisk er det næsten 2 ud af 10 (18 pct) i hovedstadsområdet, der ønsker sig et nyt køkken.

I køkkenbutikken på Gl. Kongevej er der køkkener for enhver smag og til enhver boligtype. Lige fra køkkenet til den lille lejlighed og til køkkenet til den store patricier villa. Her kan man også få gode ideer til indretning eller renovering af badeværelset samt ny garderobe.

Køkken lavet til den enkelte

Der kan være langt fra hovedstaden til Nordjylland. I hvert fald blev Nicolaj Kusk og Morten Behnk selv imponerede over håndværket bag det enkelte køkken, da de besøgte JKE’s værksted i Jerslev i Nordjylland første gang. Derfor har de sat sig for, at de vil være med til at udbrede kendskabet til den gode kvalitet, som JKE har leveret, siden det første køkken blev lavet i 1970.

”Mange er ikke klar over, at JKE er snedkerkøkkener fra Nordjylland, hvor hvert enkelt køkken bliver lavet på bestilling. Her kan stort set alle ønsker opfyldes. Der er tale om markedets største sortiment, så man kan virkelig få det køkken, man drømmer om. Eksempelvis kan man vælge håndlavede træskuffer,” siger Nicolaj Kusk.

Klar til nye køkkener

De to oplever, at efterspørgslen efter nye køkkener i hovedstadsområdet er helt i top. Både i de private hjem og til store erhvervs- og boligbyggerier.

”Vi kan mærke, at mange kunder gerne vil have et køkken, hvor kvaliteten er høj, og der er tænkt over designet, som gerne må være godt nordiske design. Vi glæder os rigtig meget til at vise de helt nye køkkener og badløsninger frem i den nye butik, som virkelig er flot,” siger Morten Behnk.

Fakta om JKE Design

JKE blev etableret i 1970, og navnet var en forkortelse af Jerslev Køkken Elementer. JKE er startet som snedkervirksomhed, og selvom virksomheden i dag både har maskiner og computere til hjælp, så skræddersyer JKE stadig hvert eneste køkken på fabrikken i Nordjylland.

JKE beskæftiger i dag ca. 100 ansatte og råder over 10.000 kvadratmeter værksted.

JKE har siden 2000 været en del af den svenskejede Ballingslöv International koncern, der udover JKE også tæller en række af Skandinaviens køkken-, bad- og garderobeproducenter.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Nicolaj Kusk eller Morten Behnk, forhandlere i JKE-butikken på Gl. Kongevej:

Nicolaj Kusk, tlf.: 20 82 35 50, mail: nicku@jke-design.dk
Morten Behnk, tlf.: 22 37 20 24, mail: morbe@jke-design.dk

Pressefoto kan frit benyttes:

JKE på Gl. Kongevej er klar til at åbne 5. juli efter en gennemgribende ombygning, så køkkenbutikken nu er blandt Danmarks flotteste. Her overværer Morten Behnk (tv) og Nicolaj Kusk, at den nye facade kommer op. (Foto: Kasper Kristoffersen)