SPAR 25% PÅ ALLE KJØKKEN

Kom inn i butikken og hør mer. Tilbudet gjelder til 9. Februar
FINN JKE-BUTIKK
>>

Skap sammenheng med kreative løsningerJKE er for hele boligen

Vegg-til-vegg-reol i åpent plan

Hvordan forener man drømmen om en stor vegg-til-vegg-reol og bibliotekstemning med ønsket om åpen planløsning og ganske få vegger? I samarbeid med familien Hjørringgaards arkitekttegnet JKE en halvhøy reol som både skaper stemning i stuen og skjermer av kjøkkenet.

Sengetøyet er skjult i store skuffer

Charlotte og Kim i Stensballe ved Horsens liker enkelhet og rette linjer, samtidig som at innredningen gjerne kan overraske. På kontor og soverom er oppbevaringen skjult i store skuffer som danner en bred benk. Her kan man sitte og nyte utsikten og lyset foran vinduene.

Benken starter i kontoret og fortsetter inn i soverommet, slik at det dannes en visuell sammenheng mellom de to rommene. Benken skjuler alt fra sengetøy på soverommet til skriver og papirer på kontoret.

Les hele historien her
>>

JKE i stuen

Ragnhild Kjellind er opptatt av å skape sammenheng i hele boligen. Derfor går det svart/hvite igjen i hele huset. Det gjelder også i stuen, der Nordic One fra JKE er brukt på en kreativ måte til å skape et funksjonelt og stilrent TV-møbel som passer perfekt til innredningen i huset.

Les hele historien her
>>

Mobil øy med flere funksjoner

Kjøkkenet er ikke forbeholdt matlaging, det er knutepunktet i familiens hverdag. Her er det innredet hjemmekontor i en mobil øy med flere funksjoner. I tillegg til å romme datamaskiner og kontor, fungerer øya også som en ekstra oppstillingsplass på kjøkkenet. Når den ikke står ved vinduet i stuen med utsikt over Aarhus Bugt. Den mobile øya er skapt ut fra modellen Nordic Inline.

Les hele historien
>>

Reoler med en letthet i uttrykket

De høye, smale reolene er en skulptur i seg selv. De gir letthet til rommet uten å stjele oppmerksomheten. Reolen kan stå alene eller settes sammen med flere.

Kosekrok i gangen

Luise og Rasmus valgte hvit lakk til vaskerommet. Rommet er i forlengelse av kjøkkenet og atskilt med en dør. Her valgte de også å integrere en benk som kan fungere som kosekrok. «Vi elsker kontrasten mellom den rå muren og den hvite lakken. Løsningen med skuffer i lakk er superfunksjonelt og holdbart. Det er et rom som brukes og slites med årene, så her var slitesterke materialer et must», forteller Luise.

 

Les hele historien
>>