JKE key visual

Stor hvitevare kampanje

Kom inn i butikken og hør mer.
Tilbudet gjelder til 28. Mars
Les mer her
>>

Cookie- og personvernregler

Innledning
Når du bruker nettstedet vårt, blir det samlet inn relevante opplysninger om deg. Disse opplysningene brukes til å tilpasse og forbedre innholdet som vises på sidene. Hvis du ikke ønsker at det skal samles inn opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning) og unnlate å bruke nettstedet. Nedenfor har vi utdypet hvilke opplysninger som samles inn, formålet med dem og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Cookies
Nettstedet bruker "cookies" (informasjonskapsler). Det er en tekstfil som lagres i nettleseren på enheten din (PC, bærbar datamaskin, nettbrett, mobil m.m.). Formålet er å gjenkjenne enheten din, huske innstillinger, lage trafikkmålinger, utarbeide statistikk og målrette innhold og annonser. En cookie kan inneholde tekst, tall eller dato, men ingen personlige opplysninger, og kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Se veiledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annonser bli mindre relevante for deg, og forekomme oftere. Du kan dessuten risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold du ikke får tilgang til.

Cookies fra tredjeparter
Nettstedet bruker Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google. Google Analytics bruker cookies til å analysere brukernes atferd på nettstedet og til å lage statistikk. Vi bruker denne statistikken til å forbedre brukervennligheten på nettstedet.

Cookies fra Google brukes også på nettstedet. Slike cookies brukes til å målrette annonser og annonser mot deg, basert på hva som vurderes som mest relevant ut fra innholdet på sidene du besøker og har besøkt tidligere. Vær oppmerksom på at denne målrettingen skjer på andre sider i tillegg til dette nettstedet.

Cookies fra Google Adwords gjør det mulig å følge effekten av annonser som vises på Google i forbindelse med søk. Vi ønsker kun å vise relevante annonser i forbindelse med søk, og ved hjelp av cookies kan man følge om brukeren har funnet frem til ønsket side, produkt eller informasjon.

 

Personopplysninger

Generelt
Personopplysninger er alle opplysninger som i et eller annet omfang kan knyttes til deg. Når du benytter visse tjenester og innhold fra nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Det skjer hvis du bestiller katalog på nettstedet, booker møter, melder deg på nyhetsbrevet vårt, deltar i konkurranser eller undersøkelser, eller registrerer deg som bruker eller abonnent.

Vi samler inn og behandler typisk følgende typer opplysninger: En unik ID og tekniske opplysninger om datamaskinen din, nettbrettet ditt eller mobiltelefonen din, IP-adressen din, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplisitt samtykke til det og selv taster inn opplysningene, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-postadresse, adresse. Dette skjer vanligvis i forbindelse med registrering for å motta nyhetsbrev, møtebooking og katalogbestilling.

Personopplysninger ved registrering for å motta nyhetsbrev
Vi sender kun nyhetsbrev til mottakere som selv har valgt det, og som har registrert seg. Hvis du har mottatt nyhetsbrevet vårt uten å ha gitt oss ditt samtykke, kan det skyldes at noen du kjenner har videresendt nyhetsbrevet til deg. Vi lagrer opplysningene dine i en database på en beskyttet server. Det er kun JKEs webansvarlige i samarbeid med en ekstern samarbeidspartner som har tilgang til opplysningene dine. Vi garanterer at vi ikke videreformidler eller selger e-postadressen din / personopplysningene dine til andre virksomheter. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet via en lenke nederst i e-posten.

Personopplysninger ved møtebooking
Hvis du booker en møteavtale på nettstedet, blir opplysningene dine sendt videre til den nærmeste JKE-butikken eller den JKE-butikken du har valgt. Når møtet er registrert i butikken eller avholdt, blir personopplysningene slettet fra nettstedet. Men opplysningene forblir lagret i anonymisert form til senere statistikkbruk.

Personopplysninger ved katalogbestilling
Hvis du bestiller katalog på nettstedet og godtar å bli kontaktet av en konsulent, blir opplysningene dine sendt videre til den nærmeste JKE-butikken. Butikken har dermed mulighet for å følge opp og kontakte deg umiddelbart etterpå. Når katalogen er sendt ut, blir personopplysningene slettet fra nettstedet. Men opplysningene forblir lagret i anonymisert form til senere statistikkbruk.

Sikkerhet
Ifølge personopplysningsloven skal de personlige opplysningene dine oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer personopplysningene dine på datamaskiner med svært begrenset adgang. Vi har iverksatt tekniske og organisasjonsmessige tiltak mot at opplysningene dine ved et uhell eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller blir tilgjengelige for uvedkommende, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med lovgivningen.

Formål
Personopplysningene brukes først og fremst til å gjennomføre den tjenesten opplysningene er samlet inn i forbindelse med, f.eks. til å sende ut nyhetsbrev. I tillegg brukes opplysningene til å identifisere deg som bruker, og til å vise deg annonsene som er mest relevante for deg. Dessuten bruker vi opplysningene til å optimere tjenestene våre og innholdet vårt.

Lagringsperiode
Opplysningene lagres i det tidsrommet som er tillatt ifølge lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningens art og bakgrunnen for lagringen. Derfor er det ikke mulig å angi en generell tidsramme for når opplysninger blir slettet.

Videreformidling av opplysninger
Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og ev. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.m. blir videreformidlet til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det dreier seg om i avsnittet om "Cookies fra tredjeparter" ovenfor. Opplysningene brukes til målretting av annonser og statistikk.

Vi bruker i tillegg enkelte tredjeparter til oppbevaring (hosting-firma) og behandling av data (IProspect). Disse behandler kun opplysninger på våre vegne, og kan ikke bruke dem til egne formål.

Videreformidling av personopplysninger som navn og e-postadresse m.m. skjer kun hvis du gir samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi opplysningene dine tilstrekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan dessuten når som helst protestere på at opplysningene brukes. Du kan også tilbakekalle samtykket til at opplysninger om deg blir behandlet. Hvis opplysningene om deg som behandles er uriktige, har du rett til å få dem rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan rettes til: info@jke-design.dk. Hvis du ønsker å klage på vår behandling av personopplysningene dine, kan du også ta kontakt med Datatilsynet.

Utgiver
Nettstedet eies og publiseres av:
JKE Design A/S
Gl. Klæstrupvej 75
DK - 9740 Jerslev
Telefon: +45 96 46 82 00
E-post: info@jke-design.dk