Hitta butik

Nu kan du få JKE-köki alla Electrolux Home-butiker

Snickerikvalitet

HÅLLBARHET OCH SNICKERIKVALITET - ETT JKE-KÖK ÄR GRÖNARE ÄN DU TROR

Personliga kök i alla prisklasser

LÄS MER HÄR >>

JKE NatureKöket designat för hygge

UPPLEV JKE NATURE HÄR >>

Varmare än vitt

Om du föredrar varmare toner framför vitt ska du ta en titt våra fina nya nyanser. Köket får ett ljust och klassiskt uttryck – fast lite mjukare och mer inbjudande.

Priser

Vad kostar ett kök?

Hos JKE får du ett skräddarsytt kök och kvalitet som är värt varenda öre. Vi har byggt upp samma kökskonfiguration i flera olika modeller så att du enkelt kan jämföra priserna.

JKE ärstilrena nordiska kökdär man samlas för att avnjuta goda måltider

Se våra köksmodeller >>

Så får du ditt kök

1. Du skriver in dina önskemål och behov
2. Vi mäter upp åt dig
3. Vi designar ditt kök in i minsta detalj
4. Ditt kök tillverkas och levereras

Vanliga frågor och svar

JKE tillverkar kök i alla prisklasser, och det korta svaret är att det kostar från ca 60 000 och uppåt. Det beror helt på hur stort ditt kök är, vad du prioriterar när det gäller inredning i skåpen, bänkskiva och vitvaror, och om du vill ha ditt kök monterat och klart eller göra jobbet själv. Ett exakt svar får du om du låter oss ge dig en offert på en konkret lösning. Oavsett vad du till sist väljer tillverkas ditt kök i vår fabrik på Nordjylland av erfarna hantverkare som bygger ihop alla skåp och ser till att allt är hållbart och stabilt. Därmed kan vi alltid garantera fint hantverk, nordisk design och mycket värde för pengarna.

Produktionstiden för ett JKE-kök ligger normalt på 4–6 veckor. Varje kök tillverkas på beställning i vår fabrik på Nordjylland. Tillverkningen på fabriken kör igång först när vi vet exakt vad du vill ha, och leveranstiden beror därför på vilken lösning du har valt.
Hela processen att få det nya köket på plats tar normal 2–4 månader. Det är många beslut som ska tas längs vägen, men våra erfarna köksarkitekter finns där och guidar dig genom hela processen. Vi rekommenderar alltid att avsätta ordentligt med tid när idén till ett nytt kök väl är född.

Att skaffa ett nytt kök börjar alltid med ett nära samarbete mellan köksarkitekten och dig. Därför är det en bra idé att prata med en av våra köksarkitekter så snart ett nytt kök har blivit aktuellt. Vårt främsta uppdrag är att ta reda på dina behov och hitta fram till den bästa lösningen för just dig. Så fundera på vad du tycker fungerar bra och mindre bra i ditt nuvarande kök, hur köket normalt används i form av social samvaro och matlagning, hur mycket plats du behöver, och inte minst hur mycket det nya köket får kosta.

När du köper ett kök från JKE har vi alltid ansvaret för att mäta upp rummet och se till att köket passar när det levereras – det betalar du inget extra för.

Vi har erfarna köksarkitekter i alla JKE-butiker som kan vägleda och inspirera dig när det gäller nya trender, design, praktisk inredning och optimal användning av köket. Men den främsta anledningen till att du bör be om inredningshjälp är för att du inte ska ångra dig när allt väl är klart. Vi inspirerar och hjälper dig med inredningen, men kan även ge dig nya perspektiv vad gäller daglig användning, nya möjligheter, ljusinsläpp osv.

Det är viktigt för JKE att det kök vi levererar lever upp till dina förväntningar, och därför lägger vi ner den tid som behövs för att inredningen av ditt kök ska bli den bästa möjliga.