Hitta butik

JKE åbner nyt erhvervscenterfuld fart på byggeri og renovering

Hovedstaden har fuld gang i nybyggeri og renovering af ejendomme, og der skal nye køkkener til. Derfor åbner den nordjyske køkkenvirksomhed JKE dørene til et nyt erhvervscenter i Herlev med et stærkt team af erfarne køkkenfolk.  

177.000 nye borgere flytter til hovedstaden inden 2030[1], og kraner, stilladser og håndværkerbiler præger billedet. Hovedstadsområdet oplever fuld gang i nybyggeriet og renoveringen af ejendomme, og der skal stort set altid nye køkkener til. Den nordjyske køkkenvirksomhed JKE har en vækststrategi og en ambition om at tage markedsandele i hovedstaden og åbner derfor nu nyt erhvervscenter i Herlev.

 

Erfarne køkkenfolk

13-08-2018

”Uanset om der er tale om et projektbyggeri, en boligforening, der bygger nyt eller renoverer, eller en håndværker, som skal montere et nyt køkken, ja, så er der brug for rådgivning fra erfarne køkkenfolk, som kan sikre, at ’der er snor’ i hele køkkenleverancen,” siger Christian Lundeborg, som er salgsdirektør i JKE Erhverv i Københavnsområdet.

Sammen med sine to kolleger, Peter Sauer og Lars Gullberg, har de tilsammen mere end 20 års erfaring i køkkenbranchen med store som små projekter til erhvervskunder.

Reception markerer åbning af nyt erhvervscenter

Åbningen af erhvervscentret markeres med en reception den 24. august fra kl. 13 til 17 på adressen Hørkær 28 i Herlev. Placeringen i Herlev er valgt, fordi adressen har stor tilgængelighed for hele hovedstadsområdet.

”Vi er parate til at håndtere alt inden for rådgivning, salg og montering af køkkener til alle typer erhvervskunder og alle typer projekter. Hos JKE har vi markedets største sortiment og er kendt for nordisk design, så vi kan altid lave køkkener, der passer til det enkelte projekt. Vi har holdt fast i stærke håndværkstraditioner og materialer, så køkkenerne i høj grad tåler hverdagens slid og knubs år efter år. Derfor er vores køkkener velegnede til alt fra udlejningsejendomme til boligforeninger, parcelhuse og eksklusive boligbyggerier. Det vil vi sørge for, at langt flere i hovedstaden også opdager,” siger Christian Lundeborg.

God service til travle kunder

I det nye erhvervscenter kan erhvervskunderne – udover rådgivningen – se prøvematerialer, og hente samlede køkkenelementer ekspres.

”Vi skal hjælpe travle kunder, som har stort behov for, at tingene klapper til tiden. Eksempelvis kan håndværkere og boligforeninger have brug for at kunne hente køkkenelementer her og nu. Derfor vil vi holde åben fra kl. 7.00 om morgenen, og hvis det viser sig, at der er behov for, at vi åbner endnu tidligere, ja, så er vi også klar til det,” siger Christian Lundeborg.

Så vidt han ved, så bliver JKE alene om at sikre ekspreslevering af samlede køkkenelementer i Københavns-området. De samlede skabe sparer tid ved monteringen og har høj kvalitet, fordi de er samlet i produktionen.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at der er plads til et køkkenfirma i Københavnsområdet, der kan levere rigtig god rådgivning og køkkener i høj kvalitet til tiden til erhvervslivet, der har travlt med at sikre de bedste boliger til de mange, som gerne vil bo i hovedstaden. Vi glæder os,” siger Christian Lundeborg.  

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Christian Lundeborg, salgsdirektør, JKE Erhverv København, tlf.: 50 84 45 64, mail: chrlu@jke-design.dk

Pressefoto – kan frit bruges:
Den nordjyske køkkenvirksomhed JKE slår dørene op til et nyt erhvervscenter i Herlev med et stærkt team af erfarne køkkenfolk. Fra venstre ses Christian Lundeborg, som er salgsdirektør i JKE Erhverv i Københavnsområdet, og hans to kolleger Peter Sauer og Lars Gullberg (fotograf: Kasper Kristoffersen). Download link.

Fakta om JKE

JKE blev etableret i 1970 i den nordjyske by Jerslev, og navnet var en forkortelse af Jerslev Køkken Elementer. JKE er startet som snedkervirksomhed, og selvom virksomheden i dag både har maskiner og computere til hjælp, så skræddersyer JKE stadig hvert eneste køkken på fabrikken i Nordjylland.

JKE beskæftiger i dag ca. 100 ansatte og råder over 10.000 kvadratmeter fabrik.

JKE har siden 2000 været en del af den svenskejede Ballingslöv International koncern, der udover JKE også tæller en række af Skandinaviens køkken-, bad- og garderobeproducenter, fx Kvik, Multiform og bordpladeproducenten DFI-Geisler.

 

[1] https://www.tv2lorry.dk/artikel/hovedstaden-vil-vokse-markant-over-de-ko...