Hitta butik

En bordplade somsupplerer dit køkken

Bordpladen er en del af en større designhelhed i dit nye køkken. Den er en af de største og mest synlige flader, og er med til at bestemme det æstetiske og funktionelle udtryk i køkkenet. En bordplade er et supplerende element i køkkenet, der er med til at skabe personlighed og danner rammen for både madlavning og det hyggelige samvær, som ofte finder sted i køkkenet.

Hos JKE Design har vi bordplader, der passer til enhver stil. Alle vores bordplader er hårdføre, så de tåler hverdagens brug. Så hvad enten du søger en bordplade, hvor du kan tage børnene med i køkkenet, når der skal laves mad, om du ønsker en nostalgisk, romantisk stil i køkkenet eller en bordplade til det moderne, nordiske køkken, hvor du kan udfolde dine kulinariske evner, har vi helt sikkert bordpladen til dig.

Der er mange overvejelser og tanker, når du skal finde din nye bordplade. Skal den være af træ? glas? laminat, granit, komposit, eller skal du vælge en bordplade i beton? Vores køkkenkonsulenter har et indgående kendskab til bordplader og bordpladematerialerne, så du kan finde den bedste løsning ud fra dine ønsker, dit køkkens funktion og den plads, som du har til rådighed. Her på siden har vi også samlet guides til alle delene i dit nye køkken, så du bedst muligt kan blive klogere på, hvordan dit køkken kan se ud. Nedenfor finder du links til vores guides til hvidevarer, køkkenskabe, skuffer, belysning, greb og vaske.