Spar 30% på Skyvedører & inventar

Les mer her
>>
Book møte
Finn butikk

Det er de små detaljerder mærkes i hverdagen

Det er nemlig ikke nok, at et bryggers kan vises frem og ser godt ud. Det er de små detaljer, der mærkes i hverdagen. Derfor har JKE udviklet en række smarte detaljer, der gøre din hverdag lettere.

Gem rodet af vejen

Med jalousiskabet kan du gemme kaffemaskinen, køkkenmaskinen og alt det andet du har som ikke lige er i brug, af vejen.

Robotstøvsugeren holder til i køkkensoklen

Ét tryk med foden på køkkensoklen om morgenen og huset er ny-støvsuget, når du kommer hjem fra arbejde. Det lyder som en drøm, men er virkelighed i en ny løsning fra JKE, hvor robotstøvsugeren og dens opladerstation bliver skjult bag soklen i køkkenet, og programmeres til at gøre rent, mens du ikke er hjemme.

Nem adgang til strygebrættet

JKE har udviklet praktiske løsninger til dit bryggers, så du nemt kan trække strygebrættet op af en skuffe i bryggerset, når du skal stryge. Og praktiske inddelinger af skufferne så du altid har orden på vaskepulver, tøjklemmer og rengøringsmidler.

overskab

Popupstikket, en smart og praktisk detalje

Pop stikkontakten op af bordpladen, når du skal blende eller den bærbare skal have strøm til dagens sidste statusopdatering. Stikket er kun synligt, når det er i brug. En lille detalje, der ikke syner af meget - men som er ekstrem praktisk at have, især i køkkenøen.

Udtrækshylde til vasketøjskurven

Monter Vaskemaskine og tørretumbler i en god arbejdshøjde, der gør din hverdag lidt lettere. Skuffen under vaskemaskinen og tørretumbler er designet med en indbygget hylde til vasketøjskurven. Magneter i skuffefronten trækker hylden med ud, når du har hænderne fulde af vasketøj, og du kan nemt skubbe den ind i skabet, når du skal have fat i vaskepulver eller tøjklemmer nede i skuffen.

Udnyt pladsen optimalt

Den rigtige sokkeløsning kan udnytte pladsen optimalt i det lille bykøkken eller fuldende designet med smukke smigsamlede hjørner. Hvad enten sokkelskuffen skal give ekstra plads under smalle skuffer eller rumme store gryder under oven, finder du den rette størrelse hos JKE.

Der er mange muligheder i sokkelløsninger. Sokkelskuffen kan skjule en stige eller et lille plateau, der små kokke store. Vi tilbyder også smigsamling, hvor du undgår endestykker, der bryder designet. Godt håndværk er vigtig for os, og derfor tilbyder vi at samle soklerne i smig, så du får et perfekt og diskret hjørne – og en hurtig og enkel montering.

Oplad din kogebog i køkkenskuffen

Tablets har erstattet de traditionelle kogebøger i det moderne familieliv, når vi skal finde dagens opskrifter og planlægge dagens indkøb. De fleste af os kender derfor til virvaret af ledninger og opladere på køkkenbordet, når tablets og telefoner skal have strøm. Med en opladerskuffe fra JKE kan du gemme telefoner og anden teknik væk i en køkkenskuffe, mens det oplades. 

SPAR 30% på SKYVEDØRER OG INVENTAR, SE MER HER!