JKE key visual

Siemens hvidevarepakke

For kun kr. 9.995,-
Læs mere om tilbudet
>>

Skab sammenhæng med kreative løsningerJKE er til hele boligen

Væg-til-væg reol i åbent plan

Hvordan forener man drømmen om en stor væg-til-væg reol og biblioteksstemning med ønsket om åben planløsning og ganske få vægge? I samarbejde med familien Hjørringgaards arkitekt tegnede JKE en halvhøj reol, der både skaber stemning i stuen og skærmer køkkenet af.

Sengetøjet er gemt væk i store skuffer

Charlotte og Kim i Stensballe ved Horsens holder af enkelhed og lige linjer, samtidig med at indretningen gerne må overraske. I kontor og soveværelse er opbevaringen gemt væk i store skuffer, der danner en bred bænk. Her kan man slænge sig og nyde udsigten og lyset foran vinduerne.

Bænken begynder i kontoret og fortsætter ind i soveværelset, så der dannes en visuel sammenhæng mellem de to rum. Bænken skjuler alt fra sengetøj i soveværelset til printer og papirer i kontoret.

Se hele historien her
>>

JKE i stuen

Ragnhild Kjellind er optaget af at skabe sammenhæng i hele boligen. Derfor går det sort/hvide igen i hele huset. Det gælder også i stuen, hvor Nordic One fra JKE er blevet kreativt anvendt til at skabe et funktionelt og stilrent tv møbel, der passer perfekt til husets indretning.

Læs hele historien her
>>

Mobil ø med flere funktioner

Køkkenet er ikke forbeholdt madlavning, men er knudepunktet i familiens dagligdag. Her er indrettet hjemmekontor i en mobil ø med flere funktioner. Udover at rumme computere og kontor fungerer øen også som ekstra frasætningsplads i køkkenet. Når øen da ikke står ved vinduet i stuen med udsigt over Aarhus Bugt. Den mobile ø er skabt ud af køkkenmodellen Nordic Inline.

Læs hele historien
>>

Reoler med en lethed i udtrykket

De høje smalle reoler er en skulptur i sig selv. De giver lethed til rummet uden at stjæle billedet. Reolen kan stå alene eller sættes sammen med flere.

Hyggekrog i gangen

Luise og Rasmus valgte hvid lak til sit bryggers. Rummet er i forlængelse med køkkenet, adskilt med en dør. Her valgte de også at integrere en bænk, der kan fungere som en hyggekrog. “Vi elsker den rå mur til den hvide kontrast. Løsningen med skuffer i lak er super funktionelt og holdbar. Det er et rum der bruges og slides på i årene, så her var slidstærke materialer et must,” fortæller Luise.

 

Læs hele historien
>>